Elérhetőségek

Vasi Möbel Kft.

9700 Szombathely,
Szent Márton u 67-69. f. em. 1.
Telefon:
+3694/508-986
Fax: +3694/508-985
Mobil:
+3630/9369-510
E-mail:
hogeza47@gmail.com

Bemutatkozás

Az 1997 májusában alakult General Möbel Kft jogutódjaként, Vasi Möbel Kft néven 2002-től foglalkozunk az irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazásával és a hozzá kapcsolódó szolgáltató tevékenységgel.

Olyan neves olasz irodabútor-gyártó cég kiváló termékeit forgalmazzuk, mint az OFFICE, ugyanakkor ellátjuk a székesfehérvári Garzon Bútor Rt. területi márkaképviseletét is.

Direktmarketing tevékenységünk eredményeként egyre ismertebbek vagyunk a nyugat-dunántúli térségben, jelen vagyunk Budapesten is, bár vonzáskörzetünk elsősorban Vas megyére terjed ki.

Évente megfordulunk minden vasi városban, ezek polgármesteri hivatalai nem kis tételű megrendelésekkel láttak már el bennünket, de kisebb települések önkormányzatai is üzleti partnereink közé tartoznak.

Elsősorban közületi partnereink vannak, de nyitottak vagyunk természetesen a lakosság felé is. Kapcsolatban állunk önkormányzatokkal, költségvetési szervezetekkel, cégekkel, vállalkozókkal, óvodától a felsőoktatásig bezárólag oktatási intézményekkel és másokkal.
A Garzon bútorgyáron keresztül közvetve tovább bővülhet az üzleti körünk, az általuk megnyert közbeszerzési pályázatok teljesítésében is részt vállalhatunk.

Vasi Möbel Kft. - Magyar